Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Kale chips, grønnkål chips

Grønnkålchips


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 pakke grønnkål
  • 2 ss olivenolje
  • Flaksalt

Instructions

  1. Forvarm ovnen på 150°C, bruk varmluft.
  2. Vask og tørk grønnkålen godt.
  3. Fjern stilken og riv i grove biter.
  4. Gni olivenoljen godt inn slik oljen er jevnt fordelt på grønnkålen.
  5. Legg utover et stekebrett, bruk gjerne bakepapir.
  6. Stek i 10-15 minutter til de er blitt tørr og sprø, pass på de siste minuttene så de ikke blir brent.