Supergrønnsaken grønnkål!
Om du ikke har smakt grønnkålchips må du prøve det, det er helt utrolig hvor godt det er. Grønnkål kan spises rå, men den tåler godt varmebehandling da den har robuste blader, den er fin å bruke i en gryterett eller en wok. Grønnkålchips lager du enkelt i stekeovnen, se hvordan jeg lager min chips med kun tre ingredienser.
PrintGrønnkålchips
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 1 pakke grønnkål
- 2 ss olivenolje
- Flaksalt
Instructions
- Forvarm ovnen på 150°C, bruk varmluft.
- Vask og tørk grønnkålen godt.
- Fjern stilken og riv i grove biter.
- Gni olivenoljen godt inn slik oljen er jevnt fordelt på grønnkålen.
- Legg utover et stekebrett, bruk gjerne bakepapir.
- Stek i 10-15 minutter til de er blitt tørr og sprø, pass på de siste minuttene så de ikke blir brent.