Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
grissin brødpinner med nigellafrø

Grissini – brødpinner med nigellafrø


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

16 brødpinner


Ingredients

Scale
  • 400 g hvetemel, ekstra fint type tipo 00
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1/2 pk tørrgjær
  • 4 ss olivenolje
  • 2 dl lunket vann
  • 12 ts nigellafrø
  • .
  • 1 egg til pensling
  • Maldonsalt
 

Instructions

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle.
  2. Elt alt godt sammen, dekk til bollen og la deigen hvile i halv time.
  3. Kna deigen godt og del den inn i 16 emner.
  4. Rull de ut til de er ca 1 cm tykk, legg de på et bakepapir.
  5. Pensle brødpinnene med egg og dryss over Maldonsalt og noen ekstra nigellafrø
  6. La de heve i ca 15 minutter, stek i 12-15 minutter i en forvarmet ovn 200 C grader