Grissini – brødpinner med nigellafrø

grissin brødpinner med nigellafrø

Grissini

Jeg kan anbefale å lage disse neste gang du har lyst på noe knasende godt til suppe eller en gryterett.

Disse har jeg laget med nigellafrø som passer godt til litt spicy mat.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
grissin brødpinner med nigellafrø

Grissini – brødpinner med nigellafrø


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

16 brødpinner


Ingredients

Scale
  • 400 g hvetemel, ekstra fint type tipo 00
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 1/2 pk tørrgjær
  • 4 ss olivenolje
  • 2 dl lunket vann
  • 12 ts nigellafrø
  • .
  • 1 egg til pensling
  • Maldonsalt
 

Instructions

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle.
  2. Elt alt godt sammen, dekk til bollen og la deigen hvile i halv time.
  3. Kna deigen godt og del den inn i 16 emner.
  4. Rull de ut til de er ca 1 cm tykk, legg de på et bakepapir.
  5. Pensle brødpinnene med egg og dryss over Maldonsalt og noen ekstra nigellafrø
  6. La de heve i ca 15 minutter, stek i 12-15 minutter i en forvarmet ovn 200 C grader

grissin brødpinner med nigellafrø

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)