Grissini
Jeg kan anbefale å lage disse neste gang du har lyst på noe knasende godt til suppe eller en gryterett.
Disse har jeg laget med nigellafrø som passer godt til litt spicy mat.
PrintGrissini – brødpinner med nigellafrø
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
16 brødpinner
Ingredients
Scale
- 400 g hvetemel, ekstra fint type tipo 00
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
- 1/2 pk tørrgjær
- 4 ss olivenolje
- 2 dl lunket vann
- 1–2 ts nigellafrø
- .
- 1 egg til pensling
- Maldonsalt
Instructions
- Ha alle ingrediensene i en bolle.
- Elt alt godt sammen, dekk til bollen og la deigen hvile i halv time.
- Kna deigen godt og del den inn i 16 emner.
- Rull de ut til de er ca 1 cm tykk, legg de på et bakepapir.
- Pensle brødpinnene med egg og dryss over Maldonsalt og noen ekstra nigellafrø
- La de heve i ca 15 minutter, stek i 12-15 minutter i en forvarmet ovn 200 C grader