Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
grillspyd med klippfisk

grillspyd med klippfisk


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

6-8 grillspyd.

Server med aioli.


Ingredients

Scale
  • ca 100 g utvannet klippfisk
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ss olivenolje, fruktig O&CO
  • 1 ss chiliolje, O&CO
  • 8 sjalottløk
  • 1 paprika
  • 1/2 squash
  • noen cherrytomater
  • ekstra olivenolje til servering

Instructions

  1. Mariner klippfisken 30 minutter med i olje og hvitløk.
  2. Skjær grønnsakene i grove biter og ha litt olje og salt på før du trer det inn på grillspydene sammen med klippfisken.
  3. Grill til grønnsakene og klippfisken har fått en fin farge og klippfisken er gjennomstekt.
  4. Sprinkle over litt ekstra olivenolje etter de er tatt av grillen og server med aioli og godt brød.