grillspyd med klippfisk

grillspyd med klippfisk

Sommeren er ikke helt over enda og er det fint vær så griller jeg gjerne, grønnsaker på grillen er en favoritt og sammen med klippfisk ble dette en ny måte å bruke klippfisken på.  

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
grillspyd med klippfisk

grillspyd med klippfisk


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

6-8 grillspyd.

Server med aioli.


Ingredients

Scale
  • ca 100 g utvannet klippfisk
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ss olivenolje, fruktig O&CO
  • 1 ss chiliolje, O&CO
  • 8 sjalottløk
  • 1 paprika
  • 1/2 squash
  • noen cherrytomater
  • ekstra olivenolje til servering

Instructions

  1. Mariner klippfisken 30 minutter med i olje og hvitløk.
  2. Skjær grønnsakene i grove biter og ha litt olje og salt på før du trer det inn på grillspydene sammen med klippfisken.
  3. Grill til grønnsakene og klippfisken har fått en fin farge og klippfisken er gjennomstekt.
  4. Sprinkle over litt ekstra olivenolje etter de er tatt av grillen og server med aioli og godt brød.

grillspyd med klippfisk

grillspyd med klippfisk

 

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)