Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
- 1 dl quinoa
- 2 dl vann
- 1/2 Butternut gresskar, ca 800 g
- 1/2 rødløk
- 1 pk babyspinat, 65 g
- 100 g fetaost
- DRESSING:
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 3 ss olivenolje
- 2 ts balsamico, vellagret søt type
- 1/2 ts dijon sennep
- salt og pepper
Instructions
- Rensk gresskar og skjær den i 1 cm tykke skiver, del så inn i grove biter, legg utover et stekebrett og ha på litt salt og pepper. Stek i en forvarmet ovn på 200C grader i 25-30 minutter til gresskaret er blitt myk.
- Skyll quinoa godt under rennende kaldt vann, ha i en kasserolle sammen med vann og litt salt. Gi et oppkok og senk temperaturen og la det småkoke under lokk i 10 minutter, ta av varmen og la quinoa stå 10 minutter så er den klar.
- Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med litt salt og pepper.
- Når quinoa er klar og litt avkjølt kan du blande inn dressingen sammen med rødløk og spinat, vend inn gresskar og avslutt med å smuldre over fetaosten.
- Server med noen ekstra dråper balsamico.