Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
gratinert søtpotet

Gratinert søtpotet


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

Passer å servere til både fisk og kjøtt


Ingredients

Scale
  • 1 stor søtpotet
  • 1 stor potet
  • 1 løk
  • 5 ss olivenolje, Mantinea O&CO
  • 1 dl parmesan, revet
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts urtesalt for pasta og salat O&CO
  • 1 ts provence urtemix O&CO
  • 1/4 ts peppermix O&CO
 

Instructions

  1. Rensk potet og løk, skjær de i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin.
  2. Stable løk og potet om hverandre i en ildfast form.
  3. Bland parmesan sammen med olivenolje og krydder, pensle potet og løk med blandingen, få den gjerne litt mellom lagene.
  4. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i 20 minutter på 200C grader. Fjern folien og stek videre i 30-40 minutter, stikk en gaffel inn i kjernen på poteten for å kjenne om den er gjennomstekt.