Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Scones med sitronkrem lemon curd Oliviers & Co

Fine scones


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

10 scones


Ingredients

Scale
  • 500 g hvetemel
  • 12 ss sukker
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ss vaniljesukker
  • 1/4 ts salt
  • 100 g smør
  • 3 dl melk
  • ekstra mel til utbaking
 

Instructions

  1. Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle.
  2. Del kaldt smør i små terninger og tilsett i melblandingen, smuldre sammen slik smøret er jevnt fordelt.
  3. Tilsett melk og rør til den er blandet inn slik deigen henger sammen.
  4. Ha mel på benken og klem deigen ut til den er ca 3 cm tykk, del deigen i 10 deler eller om du vil ha runde scones kan du bruke en rund cookie cutter.
  5. Stek i en forvarmet ovn på 220C grader i 12-15 minutter.