Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Grønn ertesuppe med trøffelolje

Grønn ertesuppe med trøffelolje


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner.

Kan serveres kald eller varm. Passer til en forrett.


Ingredients

Scale
  • 1 pk frosne grønne erter, 320 g
  • 1,5 dl vann
  • 0,5 dl fløte
  • 1 ts kyllingfond
  • 12 ts eddik med oregano O&CO
  • salt og pepper
  • Trøffelolje eller trøffelsalt O&CO
  • (Kyllingfond kan erstattes med grønnsaksbuljong)
 

Instructions

  1. Kok ertene som anvisning på pakke, sil av vannet.
  2. Ha ertene i en blender sammen med vann, fløte,kyllingfond og eddik, kjør til en glatt blanding.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. For en ekstra fin konsistens på suppen kan den presses gjennom en finmasket dørslag. Juster tykkelsen på suppen med vann.
  5. Server med noen dråper trøffelolje eller trøffelsalt.