Grønn ertesuppe med trøffelolje

Reklame for Olivers & Co

Grønn ertesuppe med trøffelolje

Denne suppen kan du servere varm eller kald, passer godt som en liten forett.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Grønn ertesuppe med trøffelolje

Grønn ertesuppe med trøffelolje


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner.

Kan serveres kald eller varm. Passer til en forrett.


Ingredients

Scale
  • 1 pk frosne grønne erter, 320 g
  • 1,5 dl vann
  • 0,5 dl fløte
  • 1 ts kyllingfond
  • 12 ts eddik med oregano O&CO
  • salt og pepper
  • Trøffelolje eller trøffelsalt O&CO
  • (Kyllingfond kan erstattes med grønnsaksbuljong)
 

Instructions

  1. Kok ertene som anvisning på pakke, sil av vannet.
  2. Ha ertene i en blender sammen med vann, fløte,kyllingfond og eddik, kjør til en glatt blanding.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. For en ekstra fin konsistens på suppen kan den presses gjennom en finmasket dørslag. Juster tykkelsen på suppen med vann.
  5. Server med noen dråper trøffelolje eller trøffelsalt.

Grønn ertesuppe med trøffelolje

Grønn ertesuppe med trøffelolje

Grønn ertesuppe med trøffelolje

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)