Ingredients
Scale
- 800 g oksekjøtt, høyrygg eller ytrefilet
- 2 ss olivenolje
- 1 søtpotet 350 g, terninger
- 1 gul løk, grove biter
- 1 rød løk, grove biter
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 1 paprika, grove biter
- 2 ss tomatpurre
- 1 dl rødvin
- 1,5 dl vann
- 1 ss Worcestersaus
- 1 ts oregano
- 1 ts salt, smak til med mer
- 1/2 ts pepper
- 2 grener fersk rosmarin
Instructions
- Skjær opp kjøttet opp i grove biter. Skjær opp grønnsakene.
- Finn fram en stor gryte med lokk. stek kjøttet med olivenolje, gjør det i flere omganger og ha alt i gryten.
- Tilsett resten av ingrediensene, bland litt sammen og legg rosmarin grenene på toppen, gi et oppkok før du har på lokk og setter den i stekovnen.
- La gryten stå i en forvarmet stekovn på 125C grader i ca 3 timer.
- Fjern rosmarin kvistene før servering.
- Server med hjemmelaget potetstappe.