Eggepanne med klippfisk

eggepanne med klippfisk Dybvik

Luksus frokost

Klippfisk og egg sammen med søte cherrytomater, er du glad i klippfisk bør du prøve ut denne eggepannen!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
eggepanne med klippfisk Dybvik

Eggepanne med klippfisk


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 2 ss olivenolje
  • 75 g klippfisk, biter
  • 1/4 rødløk, finhakket
  • 5 cherrytomater, grovhakket
  • 2 ss basilikum, finhakket
  • 4 egg
  • salt og pepper
  • Server med brød, ekstra tomat og avokado.
 

Instructions

  1. Bruk en panne som tåler å stå i ovnen.
  2. Varm opp olivenolje i pannen, stek klippfisk og løk til løken begynner å bli mør og klippfisken gjennomstekt. Tilsett tomat og basilikum tilslutt.
  3. Knekk egg over klippfisken og legg noen ekstra tomater på toppen.
  4. Sett hele pannen i en forvarmet ovn og stek på 200C grader i ca 8 minutter, ta ut før eggeplommene stivner.
  5. Server med noen skiver avokado på toppen og et lett dryss pepper, smak til med salt da klippfisken er salt i seg selv.

eggepanne med klippfisk Dybvik

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)