Chiapudding med yoghurt

chiapudding med yoghurt

Lager du denne puddingen om kvelden, har du en nydelig frokost klar når du står opp. Chiafrø trenger tid til å svelle, det tar minimum 5 timer til de er myke og gode.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
chiapudding med yoghurt

Chiapudding med yoghurt


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

1 porsjon


Ingredients

Scale
  • 2 ss chiafrø
  • 1,5-2 dl naturell yoghurt
  • 1/2 ts vaniljesukker eller noen dråper vaniljeekstrakt
  • 11,5 ts sukker eller sukrin

Instructions

  1. Bland inn vaniljesukker og sukker, smak til hvor søt du vil ha den.
  2. Tilsett chiafrø og rør godt.
  3. Ha blandingen over i et glass eller bolle, dekk over med plast eller et lokk, sett i kjøleskapet i minimum 5 timer.
  4. Topp med ønsket frukt, nøtter og frø er også godt på chiapuddingen.

Notes

Hvor fast du vil ha puddingen avhenger av mengde veske du tilsetter, jeg liker den litt løs i konsistensen så jeg har her hatt i 2 dl vanlig yoghurt naturell fra Tine meieri. 

chiapudding med yoghurtchiapudding med yoghurt

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)