Chiapudding

Chiapudding med kokosmelk
#sponset produkt

Chiapudding til frokost

Jeg har testet ulike varianter av denne puddingen og har funnet min favoritt, den er med kokosmelk og mandler.  Som søtning bruker jeg en teskje med mangoeddiken til Oliviers & Co, den er søt og litt syrlig på samme tid. 

Chiapudding med kokosmelk

Dette trenger du til en porsjon chiapudding:

1,5 dl kokosmelk, jeg har brukt en fyldig type.
2 ss chiafrø
2 ss grovhakkede mandler
1/2-1 ts mangoeddik O&CO

Bland chiafrø, mandler, kokosmelk og smak til med mangoeddik, rør godt.

Ha i en skål og la dens stå i kjøleskap natten over.

Topp den med frukt, bær, nøtter og annet du synest er godt, nyt!

Chiapudding med kokosmelk

 

 

 

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)