Description
4 porsjoner
Ingredients
Scale
Dressing:
- 1 dl naturell yoghurt
- 1/2 ts Worcestersaus
- 1/2 ts Dijon sennep
- 1 ts sitronsaft
- 1 ss mild olivenolje
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2 ansjosfilet, finhakket
- 3 ss parmesan, finrevet
- litt pepper
Til salaten:
- 1 romanosalat
- 1/2 rødløk
- 2 kyllingbryst
- litt bacon, biter
- brødkrutonger
- parmesan, finrevet
Instructions
- Bland sammen alle ingredienser til dressingen, smak til med pepper og eventuelt salt. Om dressingen er litt tykk kan du tilsette litt melk for å få den konsistensen du ønsker.
- Stek kylling fileten til den er gjennomstekt, krydre kyllingen med salt og pepper. Kyllingen blir ekstra god om du marinere den på forhånd med god olje, litt urter og hvitløk. La kyllingen hvile og gjerne bli kald før du skjærer den opp i tynne strimler.
- Stek bacon til den er gylden.
- Del opp romanosalat og skjær løk i tynne skiver. Bland dressingen inn i salaten og fordel på fat, tilsett kylling, bacon og brødkrutonger, dryss over litt parmesan og server.