Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
cæsarsalat med yoghurtdressing

Cæsarsalat med en litt lettere dressing


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale

Dressing:

  • 1 dl naturell yoghurt
  • 1/2 ts Worcestersaus
  • 1/2 ts Dijon sennep
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 ss mild olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ansjosfilet, finhakket
  • 3 ss parmesan, finrevet
  • litt pepper

Til salaten:

  • 1 romanosalat
  • 1/2 rødløk
  • 2 kyllingbryst
  • litt bacon, biter
  • brødkrutonger
  • parmesan, finrevet
 

Instructions

  1. Bland sammen alle ingredienser til dressingen, smak til med pepper og eventuelt salt. Om dressingen er litt tykk kan du tilsette litt melk for å få den konsistensen du ønsker.
  2. Stek kylling fileten til den er gjennomstekt, krydre kyllingen med salt og pepper. Kyllingen blir ekstra god om du marinere den på forhånd med god olje, litt urter og hvitløk. La kyllingen hvile og gjerne bli kald før du skjærer den opp i tynne strimler.
  3. Stek bacon til den er gylden.
  4. Del opp romanosalat og skjær løk i tynne skiver. Bland dressingen inn i salaten og fordel på fat, tilsett kylling, bacon og brødkrutonger, dryss over litt parmesan og server.