Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
brokkolisalat

Brokkolisalat


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 brokkoli
  • 100 g bacon, terninger
  • 4 dadler
  • 1 rødløk
  • 20 g pinjekjerner, ristet
  • Dressing:
  • 1 dl majones
  • 1 dl yoghurt
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • pepper
 

Instructions

  1. Skjær vekk stilken på brokkolien og del den opp i små buketter. Kjernen av stilken av kan også brukes.
  2. Finhakk rødløken.
  3. Fjern kjernen av dadlene og skjær de i tynne strimmler.
  4. Skjær opp bacon i små biter, stek på pannen til den er gylden og litt sprø, stek dadlene sammen med bacon de siste minuttene.
  5. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med pepper og sitronsaft.
  6. Ha resten av ingrediensene sammen med dressingen, bland godt. Dryss over litt ekstra pinjekjerner, salaten er klar for servering.