Ingredients
Scale
- 2 kyllingfileter
- 1 brokkoli, grovhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 2 ss olivenolje
- litt sitronsaft
- 2 vårløk, tynne skiver
- 1 dl rosiner
- 100 g blåbær
- 1 avokado
Dressing:
- 1 dl yoghurt naturell
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss olivenolje
- 1/2 ts dijonsennep
- 1/2–1 ts akasiehonning
- salt og pepper
Instructions
- Stek kyllingfiletene i en stekepanne med litt olje, krydre de godt med salt og pepper. Legg de til sides og la de avkjøle litt mens du lager salaten og dressingen.
- Rens brokkolien og grovhakk, kjernen i stilken er også god å bruke.
- Bland sammen olivenolje, sitronsaft og hvitløk, fordel over salaten med brokkoli, rosiner, vårløk og blåbær.
- Lag dressingen, smak til med salt og pepper og hvor mye honning du vil ha i dressingen. Om den er litt tykk kan du blande inn litt vann til ønsket konsistens.
- Skjær kyllingfiletene i tynne skiver, legg den på toppen av salaten sammen med skiver av avokado.