Ingredients
Scale
- 1 brokkoli
- 1 liten rødløk
- 1/2 pk druer (125 g)
- 1/2–1 dl druer
- 1 dl salte cashewnøtter
- Dressing:
- 1 dl majones
- 1 dl yoghurt
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 ss sitronsaft
- pepper
Instructions
- Skjær vekk stilken på brokkolien og del den opp i små buketter, eller grovhakk i en foodprosessor. Kjernen av stilken av kan også brukes, skjær da vekk det ytterste laget.
- Skjær rødløk i tynne skiver
- Del druene i to, ha sammen med brokkoli, rødløk og rosinene.
- Grovhakk halve mengden av cashewnøtter, bland inn i salaten.
- Bland sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med pepper og sitronsaft.
- Ha resten av ingrediensene sammen med dressingen, bland godt. Ha litt cashewnøtter på toppen.