Knasende god salat
Denne salaten har alt, frisk brokkoli som knaser når du tygger den, en frisk dressing, bacon og dadler som alene er en match made in heaven. Denne salten er perfekt til grillmat.
PrintBrokkolisalat
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 1 brokkoli
- 100 g bacon, terninger
- 4 dadler
- 1 rødløk
- 20 g pinjekjerner, ristet
- Dressing:
- 1 dl majones
- 1 dl yoghurt
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 ss sitronsaft
- pepper
Instructions
- Skjær vekk stilken på brokkolien og del den opp i små buketter. Kjernen av stilken av kan også brukes.
- Finhakk rødløken.
- Fjern kjernen av dadlene og skjær de i tynne strimmler.
- Skjær opp bacon i små biter, stek på pannen til den er gylden og litt sprø, stek dadlene sammen med bacon de siste minuttene.
- Bland sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med pepper og sitronsaft.
- Ha resten av ingrediensene sammen med dressingen, bland godt. Dryss over litt ekstra pinjekjerner, salaten er klar for servering.