Brokkoli og fennikelsuppe

Brokkoli og fennikelsuppe

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Brokkoli og fennikelsuppe

Brokkoli og fennikelsuppe


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 1 fennikel
  • 1 brokkoli
  • 2 fedd
  • 1 ss olivenolje
  • ca 5 dl vann
  • 2 ss kyllingfond
  • sitronsaft
  • salt og pepper
  • olivenolje av god kvalitet til servering
 

Instructions

  1. Sett stekovnen på 200C grader.
  2. Rensk og vask fennikelen, skjær opp i 1 cm. tykke biter.
  3. Legg fennikel utover en ildfast for sammen med hvitløk og olivenoljen, stek i ovnen i ca 30 minutter til fennikel er blitt mør og gylden.
  4. Kok opp vann med kyllingfond. Del opp brokkolien og kok den til den er mør.
  5. Ha fennikel sammen med brokkolien, bruk en stavmikser og kjør den glatt. Ha i litt mer vann om du synest den blir tykk. Press/sil suppen gjennom et dørslag om du vil ha en finere konsistens.
  6. Smak til med nykvernet pepper, salt og sitronsaft.
  7. Server med noen dråper god olivenolje og de friske skuddene til fennikelen.
 

Brokkoli og fennikelsuppeBrokkoli og fennikelsuppe

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)