Sju slag #2
Enkle småkaker som er fine å se på og smaker nydelig.
PrintBerlinerkranser
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 1 eggeplomme, kokt
- 1 eggeplomme
- 60 g sukker
- 175 g hvetemel
- 125 g smør
Topping:
- perlesukker
- eggehvite
Instructions
- Kok et egg til det er hardkokt (cirka 10 minutter).
- Bland den kokte eggeplommen sammen med den rå , tilsett sukker og pisk til en tykk eggedosis.
- Smuldre mel og smør, ha sammen med eggedosisen, bland til en jevn deig. Ha deigen i kjøleskapet en liten stund, da blir den lettere å forme, pass på at den ikke står for lenge og blir for hard. Del deigen i fire og trill ut lengder med en tykkelse på ca 8 mm. Del inn i 10-12 cm lengder og form de som ringer med endene i kryss.
- Pensle hver krans med eggehvite og strø over perlesukker.
- Stek i en forvarmet ovn på 180C grader i 10-12 minutter, de skal blir lett gylden på farge.