Berlinerkranser

berlinerkranser sju sorterSju slag #2 

Enkle småkaker som er fine å se på og smaker nydelig. 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
berlinerkranser sju sorter

Berlinerkranser


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 eggeplomme, kokt
  • 1 eggeplomme
  • 60 g sukker
  • 175 g hvetemel
  • 125 g smør

Topping:

  • perlesukker
  • eggehvite

Instructions

  1. Kok et egg til det er hardkokt (cirka 10 minutter).
  2. Bland den kokte eggeplommen sammen med den rå , tilsett sukker og pisk til en tykk eggedosis.
  3. Smuldre mel og smør, ha sammen med eggedosisen, bland til en jevn deig. Ha deigen i kjøleskapet en liten stund, da blir den lettere å forme, pass på at den ikke står for lenge og blir for hard. Del deigen i fire og trill ut lengder med en tykkelse på ca 8 mm. Del inn i 10-12 cm lengder og form de som ringer med endene i kryss.
  4. Pensle hver krans med eggehvite og strø over perlesukker.
  5. Stek i en forvarmet ovn på 180C grader i 10-12 minutter, de skal blir lett gylden på farge.

berlinerkranser sju sorter

berlinerkranser sju sorter

 

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)