Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
bananbrød

Bananbrød med hasselnøtter


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 100 g smør
  • 125 g sukker
  • 3 egg
  • 100 g hvetemel
  • 50 g havregryn
  • 75 g hasselnøtter, finhakket
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts kardemomme
  • 2 modne bananer (en ekstra banan til pynt, kan sløyfes)

Instructions

  1. Pisk smør og sukker til en luftig masse.
  2. Tilsett egg, et av gangen.
  3. Mos bananen med en gaffel og ha i røren.
  4. Ha i resten av ingrediensene og bland godt sammen.
  5. Dekk en brødform med bakepapir og ha i røren, dryss litt ekstra hasselnøtter på toppen. Og om du vil, skjær tynne skiver av en ekstra banan og legg på toppen. 
  6. Stek i en forvarmet ovn på 170°C i ca. 45 minutter til den er gylden og gjennomstekt.