Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
balsamicosild med pepper Oliviers & Co

Balsamicosild med pepper og urter


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 dl balsamicoeddik O&CO
  • 1,5 dl vann
  • 100 g sukker
  • 2 urtebunt O&CO
  • 1,5 ts hel sort pepper
  • 0,5 ts peppermiks O&CO
  • 400 g spekesild, utvannet
  • melk til utvanning
  • 12 rødløk
 

Instructions

  1. Legg spepkesilden i en bolle, ha i melk slik at silden er dekket, sett kaldt noen timer.
  2. Ha balsamicoeddik, vann, sukker, urtebunt og pepper i en kasserolle varm opp til sukkeret er oppløst, la væsken avkjøle.
  3. Skjær rødløk i tynne skiver og silden inn i passe store biter.
  4. Legg rødløk, sild lagvis i et glass, hell over balsamicoblandingen slik sild og løk er dekket, sett på lokk.
  5. La silden stå noen dager før den spises.