Arme riddere med balsamicomarinerte jordbær

Arme riddere med balsamicomarinerte jordbær

Luksus frokost

Med få gode ingredienser kan du løfte frokosten til nye høyder. Jordbær marinert i en vellagret balsamicoeddik gjør at de blir ekstra saftige, her kan jeg anbefale Oliviers og Co sin premium balsamico fra Modena. 

Marinering av jordbær

Til en kurv jordbær bruker jeg 1,5 ss balsamico, rensk jordbær og del de i to, vend de i balsamico og mariner i en time eller to.

Arme riddere med balsamicomarinerte jordbær

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Arme riddere med balsamicomarinerte jordbær

Arme riddere med balsamicomarinerte jordbær


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

2 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 1,5 dl melk
  • 1 egg
  • 1 ss sukker
  • 1/4 ts kanel
  • 1/4 ts finmalt kardemomme
  • 4 skiver fint brød
  • smør til steking

Instructions

  1. Pisk sammen melk, egg, sukker, kanel og kardemomme. 
  2. Legg brødskivene i blandingen og la de trekke til seg væsken.
  3. Varm opp smør i en stekepanne, stek brødskivene på begge sidene på medium til høy varme til gyldne med en fin stekeskorpe.
  4. Server med pisket crème fraìche, marinerte jordbær og en lett dryss melis.

Arme riddere med balsamicomarinerte jordbær

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)