Lakriskuler

lakriskulerLakrisrot

Jeg elsker lakris, og lakrisrot bruker jeg ofte i te da den har en mild smak og er naturlig søt. Lakrisrot er også nydelig sammen med nøtter og dadler, få ingredienser som blir til herlige lakriskuler. Her deler jeg oppskriften, de også fine å gi bort til noen du vet liker lakris.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
lakriskuler

Lakriskuler


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 5 store dadler
  • 1 ss lakrisrotpulver
  • 70 g cashewnøtter
  • 30 g mandler
  • 1/4 ts salt
  • 1/2 ts vaniljesukker, kan sløyfes
  • ekstra lakrisrotpulver

Instructions

  1. Fjern steinen fra dadlene
  2. Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor, kjør til alt er godt blandet og er blitt til en myk glansfull masse.
  3. Del deigen inn i 12 biter og rull til faste kuler.
  4. Rull kulene i lakrisrotpulver tilslutt.
  5. Oppbevares i en tett glass eller lignende.

 

lakriskuler

lakriskulerlakriskuler

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)