Balsamicomarinerte rødbeter

salat med balsamicomarinert rødbeter

Rødbetsalat med fetaost

En kjempegod og enkel salat med ingredienser som er perfekte til hverandre.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
salat med balsamicomarinert rødbeter

Balsamicomarinerte rødbeter


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 2 rødbeter
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss vellagret balsamico
  • 1 fedd hvitløk
  • klype flaksalt
  • nykvernet pepper

Instructions

  1. Kok rødbetene møre i lettsaltet vann (behold skallet på), det tar cirka en time avhengig hvor stor rødbetene er.
  2. Når rødbetene er kalde nok, fjern skallet og skjær de i tynne skiver.
  3. Bland sammen olivenolje, balsmico, salt og pepper, ha i rødbetene og la de marinere i en halv time.

Notes

Til salaten liker jeg å bruke feldsalat mix eller baby leaf mix, litt rødløk som jeg topper med marinerte rødbeter og fetaost.

salat med balsamicomarinert rødbeter

salat med balsamicomarinert rødbeter

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)