Ovnsstekt reddik med hvitløk

ovnsstekt reddik

Å som jeg nyter den fine sommeren vi har. Selv om jeg ikke helt har sommerferie helt enda har jeg senket tempoet og koser meg med de fridagene jeg har innimellom slagene.  

Tenkte å komme med et lite tips og det er å steke reddik. Den litt skarpe smaken som reddik har forsvinner når den varmebehandles og den får en mild god smak. Passer godt som tilbehør til både fisk og kjøtt.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
ovnsstekt reddik

Ovnsstekt reddik med hvitløk


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 250 g reddik
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ss olivenolje
  • salt og pepper

Instructions

  1. Forvarm stekovnen på 215°C
  2. Skjær reddiken i grove biter, legg i en ildfast form og bland inn olivenolje og hvitløk.
  3. Dryss over et lite lag med salt og pepper før du steker reddiken i ca 10-15 minutter til den er blitt litt gylden.

Notes

Du kan pakke inn reddik i folie sammen med hvitløk og en klunk olivenolje og steke de på grillen.

ovnsstekt reddik

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)