Jeg er vokst opp med at til torsk ble det servert potet, pappa brukte å si at en middag uten potet, egentlig ikke var middag… vel, tidene har foranderet seg, pappa spiser både sushi og taco å kan kalle det middag. Her er min vri på torskemiddagen, utrolig hvor godt det er å bytte ut den klassiske hvit sausen med tomater og potet med pasta.
Torsk i godt selskap med tomat og choritzopølse
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
400 g torskefilet
50 g chorizopølse
Pasta av god kvalitet
Saus:
1liten løk, finhakket
1gulrot
1boks Mutti cherrytomater
2 ss olivenolje, O&CO
1fedd hvitløk, finhakket
1ss balsamico, søt vellagret O&CO
1ts provence urtemix O&CO
1/2 ts salt
eventuelt litt sukker
Instructions
Finhakk løk og hvitløk, skjær skrellet gulrot i fine terninger.
Surr løk,hvitløk og gulrot i olivenolje på svak varme til det begynner å bli mørt.
Ha i boksen med cherrytomater, provence urtemix, salt og balsamico, sett på lokk og kok videre ca 10 min.
Smak til sausen med eventuelt litt sukker og salt.
Skjær torskefileten i passende stykker og legg de på toppen av sausen, legg på lokk og kok videre til torsken er ferdig.
I mellomtiden kok ferdig pastaen og stek chorizopølsen til den er gylden.
Server torsken hakkede sukkererter og den stekte chorizopølsen på toppen.
Skjær chorizopølsen i skiver og brun den i ei stekepanne
Salt fisken lett på begge sider før den legge i pannen med tomatsausen