Egg- og avokadosalat

Egg- og avokadoslatat

Påsken 2018

Jeg har vært til fjells i Nord-Norge hos familien min i påsken. Siden vi knapt har hatt snø i Ålesund, ønsket jeg meg snø og det fikk jeg, i bøtte og i spann, helt herlig! Tanten min har skjemt meg helt bort med god mat, det ble servert lammelår, pinnekjøtt og andebryst. En dag var det pannestekt røye som vi fikk da vi fisket på isen, ferskere fisk skal du lete lenge etter. Tusen takk tante Hanne og onkel Jørn for en fantastisk tur og deres seks stjernes oppvartning på hytten ♥

I dag tenkte jeg å dele en deilig egg- og avokadosalat som man kan spise med brød eller til knekkebrød, en salat med masse protein som metter skikkelig.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Egg- og avokadosalat


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 46 skiver bacon
  • 2 egg, hardkokt
  • 1/2 avokado
  • 1/2 vårløk
  • 4 ss youghurt
  • 2 ss majones
  • 1 ss basilikum, finhakket
  • limesaft
  • nykvernet pepper
  • salt

Instructions

  1. Hardkok eggene, la de avkjøle.
  2. Stek bacon sprøtt og skjær de i små biter.
  3. Bland sammen dressingen, smak til med limesaft, pepper og salt.
  4. Skjær opp egg, avokado og vårløk i biter og bland i dressingen, vend inn baconet til slutt.

Egg- og avokadoslatat

Egg- og avokadoslatatEgg- og avokadoslatat

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)