Lager du denne puddingen om kvelden, har du en nydelig frokost klar når du står opp. Chiafrø trenger tid til å svelle, det tar minimum 5 timer til de er myke og gode.
PrintChiapudding med yoghurt
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
1 porsjon
Ingredients
Scale
- 2 ss chiafrø
- 1,5-2 dl naturell yoghurt
- 1/2 ts vaniljesukker eller noen dråper vaniljeekstrakt
- 1–1,5 ts sukker eller sukrin
Instructions
- Bland inn vaniljesukker og sukker, smak til hvor søt du vil ha den.
- Tilsett chiafrø og rør godt.
- Ha blandingen over i et glass eller bolle, dekk over med plast eller et lokk, sett i kjøleskapet i minimum 5 timer.
- Topp med ønsket frukt, nøtter og frø er også godt på chiapuddingen.
Notes
Hvor fast du vil ha puddingen avhenger av mengde veske du tilsetter, jeg liker den litt løs i konsistensen så jeg har her hatt i 2 dl vanlig yoghurt naturell fra Tine meieri.