POFF så var det 2018 her! Jeg skjønner egentlig hvor 2017 ble av, tiden har bare flydd og her sitter jeg et år eldre, og ser tilbake på 2017 som et år der jeg personlig har hatt både nedturer og oppturer, heldigvis føler jeg på meg at dette året blir bra, og jeg har mye å glede meg til.
Desember ble det mye jobbing, men i julen og romjulen har gått til bare kos, masse god mat og kvalitetstid med venner og familie. Dessverre ble det dårlig med oppdatering på bloggen, men det har vært deilig å nyte gode måltider med senkede skuldre uten å dokumentere maten først med mobil eller kamera. Men nå har jeg ladet batteriene og jeg gleder meg til å ta fatt på det nye året!
Rødbetsalat
Denne salaten er god som pålegg, men er også godt tilbehør til rakfisk.
PrintRødbetsalat
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
- 1/2 rødbete, kokt eller syltet, skjær i små terninger.
- 1/2 liten purreløk, finhakket
- 1 eple, små terninger
- 1/2 dl valnøtter, finhakket
- 1/2 boks lettrømme
- 2 ss majones
Instructions
- Rensk og skyll purreløken godt, skjær alle grønnsakene etter anvisning og bland sammen med valnøtter, majones og rømme.
Notes
Jeg har brukt ferdigkokte rødbeter som er vakumpakket og kjøpt i butikk, du kan også bruke syltet rødbeter beregn da å bruke ca 10 skiver.
Kombinasjonen god leverpostei og rødbetsalat er så utrolig god. På bilde under har jeg frokosten min, bilde tatt tidlig en morgen. En skive rugbrød, leverpostei, rødbetsalat og agurk, en perfekt symfoni av smaker.