Balsamicosild med pepper og urter

balsamicosild med pepper Oliviers & Co

Beste julesilda marinert i balsamicoeddik!

Dette er sild med smaker fra middelhavet. Ideen til denne fikk jeg en dag jeg jobbet hos Oliviers & Co, de har de beste av eddik og balsamico. Sammen med urtebunter og peppermiks fra O&CO ble dette den beste silden jeg har smakt!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
balsamicosild med pepper Oliviers & Co

Balsamicosild med pepper og urter


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale
  • 1 dl balsamicoeddik O&CO
  • 1,5 dl vann
  • 100 g sukker
  • 2 urtebunt O&CO
  • 1,5 ts hel sort pepper
  • 0,5 ts peppermiks O&CO
  • 400 g spekesild, utvannet
  • melk til utvanning
  • 12 rødløk
 

Instructions

  1. Legg spepkesilden i en bolle, ha i melk slik at silden er dekket, sett kaldt noen timer.
  2. Ha balsamicoeddik, vann, sukker, urtebunt og pepper i en kasserolle varm opp til sukkeret er oppløst, la væsken avkjøle.
  3. Skjær rødløk i tynne skiver og silden inn i passe store biter.
  4. Legg rødløk, sild lagvis i et glass, hell over balsamicoblandingen slik sild og løk er dekket, sett på lokk.
  5. La silden stå noen dager før den spises.

Denne silden er perfekt å servere sammen med et godt rugbrød, oppskrift på mitt rugbrød finner du her.

balsamicosild med pepper Oliviers & Cobalsamicosild med pepper Oliviers & Cobalsamicosild med pepper Oliviers & Co

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)