Luksus frokost
Klippfisk og egg sammen med søte cherrytomater, er du glad i klippfisk bør du prøve ut denne eggepannen!
PrintEggepanne med klippfisk
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
2 porsjoner
Ingredients
Scale
- 2 ss olivenolje
- 75 g klippfisk, biter
- 1/4 rødløk, finhakket
- 5 cherrytomater, grovhakket
- 2 ss basilikum, finhakket
- 4 egg
- salt og pepper
- Server med brød, ekstra tomat og avokado.
Instructions
- Bruk en panne som tåler å stå i ovnen.
- Varm opp olivenolje i pannen, stek klippfisk og løk til løken begynner å bli mør og klippfisken gjennomstekt. Tilsett tomat og basilikum tilslutt.
- Knekk egg over klippfisken og legg noen ekstra tomater på toppen.
- Sett hele pannen i en forvarmet ovn og stek på 200C grader i ca 8 minutter, ta ut før eggeplommene stivner.
- Server med noen skiver avokado på toppen og et lett dryss pepper, smak til med salt da klippfisken er salt i seg selv.