Kylling satay

Kylling satay

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Kylling satay

Kylling satay


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

3-4 porsjoner


Ingredients

Scale
  • 3 Kyllingfileter
  • neve koriander
  • 1/21 ts sambal oelek, chilipasta
  • 1 fedd hvitløk
  • 34 ss peanøttsmør
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ts ingefær, grovhakket
  • 1/2 lime, saften
  • litt vann
  • salt og pepper
  • grillspyd av tre
 

Instructions

  1. Legg grillspydene i vann, dette for at de ikke skal bli brent i ovnen.
  2. Del kyllingen inn terninger på ca. 2 cm tykkelse, ha på litt salt og pepper
  3. Ha resten av ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en jevn masse, ha i litt vann til ønsket konsistens, den skal være litt tykk.
  4. Fordel halve blandingen over kyllingen, la kjøttet marinere i 15 minutter.
  5. Tre kyllingen på grillspydene, dryss over litt salt og pepper, stek på 250C grader i 7-8 minutter, ha gjerne grillelementet på noen minutter så du får en gylden og fin farge.
  6. Server med resten av sausen som du brukte til marinaden.

Kylling satay

Kylling satay

Server sammen med nudler, ris eller en god couscoussalat. 

 

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)