Alt i en gryte
Er du litt umotivert til å lage middag og ønsker noe som lager seg selv, da må du prøve å lage en one-pot pasta gryte, eller alt i en gryte som det heter på Norsk.
One-pot pasta går ut på at du har alle ingrediensene sammen med pastaen og koker alt i samme slengen, enkelt ikke sant? I denne varianten er det kun baconet jeg steker før jeg har resten oppi, på med lokk og så koker det ca 10 minutter til pastaen er al dente, så det vil si at denne middagen er ferdig på 20-25 minutter, helt genialt spør du meg.
Print
One pot pasta – spaghetti carbonara
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
3 porsjoner
Ingredients
Scale
- 200 g bacon
- 220 g spaghetti
- 3 fedd hvitløk
- 4,5 dl vann
- 1 ss kyllingfond
- 2 dl fløte
- 1,5 dl parmesan, raspet
- Fersk timian og pepper til servering.
Instructions
- Skjær bacon i grove biter og stek de i en stor panne som har tilhørende lokk.
- Når baconet er gyldent og gjennomstekt tilsetter du pasta, hvitløk, kraft, hvitløk og fløte.
- La det få et oppkok og senk temperaturen, sett på lokk.
- Kok 10-15 minutter, rør innimellom og kok til pastaen er al dente, ha i litt mer vann om det er nødvendig.
- Server med finhakket timian og litt nykvernet pepper.
3.5.3226