God morgen og velkommen 2017!
Granola solfrokost
Jeg er en stor fan av frokostblandinger og spesielt liker jeg Crûsli solfrokost, men den inneholder mye sukker og fett noe som er mindre bra. Så jeg laget min egen utgave og den er kanskje hakke sunnere, den inneholder fortsatt sukker og noe fett, men jeg synest det er litt stas å lage min egen utgave da jeg er over gjennomsnittet glad i å lage mat.
Granola solfrokost
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 175 g stor havregryn
- 0,5 dl peanøttsmør
- 0,5 dl honning eller sirup
- 50 g rosiner
- 1/2 ts vaniljeekstrakt
Instructions
- Varm opp peanøttsmør og honning til den blir myk og er smeltet.
- Mål opp havregryn og rosiner i en bolle sammen med vaniljeekstrakt. Bland inn peanøttsmør og honning, rør godt.
- Fordel på et bakebrett og stek i en forvarmet ovn på 135C grader i 20 minutter.
- Rør litt i blandingen og stek videre i 15 minutter.
- Når den er helt avkjølt kan den oppbevares i en lufttett glass.