Pasta alfredo, en nydelig kremete pastarett som er superenkel å lage.
PrintPasta alfredo
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
2 porsjoner
Ingredients
Scale
200 g spagetti
70 g parmesan
30 g pinjekjerner
30 g valnøtter
1 fedd hvitløk
1/2 ts salt
50 g smør
1 dl fløte
nykvernet pepper
Instructions
- Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er lett gyldne.
- Finhakk hvitløk og finriv parmesanosten.
- Ha pinjekjerner, valnøtter, parmesan, salt, hvitløk, smør og fløte i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn blanding. Du kan også bruke en stavmikser om du synest det er enklere.
- Kok pasta i lett saltet vann etter anvisning på pakken.
- Sil av vannet av pastaen og ha tilbake i kasserollen, tilsett nøtteblandingen og rør til alt er godt blandet.
- Server med et lett dryss nykvernet pepper.
Notes
Server gjerne med sprøstek serranoskinke eller spekeskinke. Stek i stekeovnen på 200C grader i ca 5 minutter.