Bakte eltefritt olivenbrød som var perfekt å brukt til å lage bruschetta med tomat og mozzarella. Bruschetta er i prinsippet så enkelt som stekt eller grillet brød, gjerne gammelt brød som får nytt liv ved å gni skiven inn med et hvitløksfedd, ringle på litt god olivenolje og topper med et lett dryss salt.
Her er min utgave av bruschetta.
PrintBruschetta med tomat og mozzarella
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Description
2 skiver
Ingredients
Scale
2 skiver lyst brød
1 mozzarella
150 g cherrytomater
4 stk soltørket tomat
2 ss finhakket basilikum
2 fedd hvitløk
1–2 ts god søt balsamico
2 ss olivenolje
Salt
Instructions
- Finhakk tomatene, basilikum og 1 fedd hvitløk.
- Bland sammen med resten av ingrediensene.
- Smak til med salt.
- Rist eller grill brødskivene og gni godt inn med et hvitløksfedd.
- Skjær mozzarella i skiver og legg på brødet, topp med tomatblandingen.