Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Energi på tur


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Ingredients

Scale

60 g valnøtter
60 g mandler
60 g hasselnøtter
1 ss sesamfrø
50 g tørket aprikos
50 g rosiner
20 g puffet ris
100 lys sirup eller honning
saften av 1 appelsin


Instructions

  1. Grov hakk nøttene og ha de i en ildfast form, stek de til de blir lett gyldne i 10-15 minutter i ovnen på 180C grader.
  2. Kok sirup og saften av appelsinen til den begynner å bli seig.
  3. Ha i nøttene i sirupblandingen og kok videre noen minutter.
  4. Ha i grovhakket aprikos og rosinene og kok videre et par minutter.
  5. Tilsett puffet ris og bland godt sammen.
  6. Ha blandingen i en form dekket med bakepapir og press godt ned i formen, lurt å bruke et bakepapir på toppen for å få en jevn overflate.
  7. Del opp i biter når blandingen er helt avkjølt.

Notes

Bruk en form på ca 20×30 cm.
Bruk de nøttene og tørket frukt som du liker best.