Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Potato Skins TGIF


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale

4 store poteter
ca 6 ss rømme
1 ss finhakket gressløk
50 g godt smør
125 g cheddar ost
5 skiver bacon, finhakket


Instructions

Forvarm ovnen 200 C
Bak potetene hele i ca 1 time, la potetene kjølne så de er lettere å håndtere.
Lag dippen mens potetene bakere i ovnen, bland rømmen og finhakket gressløk, sett den kjølig til den serveres.
Stek grovhakket bacon, sett til sides.
Del potetene i to på langs og skrap ut innholdet med en skje, la det stå igjen 0,5 cm på innsiden av potetene.
Pensl på innsiden og yttersiden med smeltet smør. Plasser de på et bakepapir og stek de videre i ovnen 6-8 minutter til de begynner å få en gylden farge.
Legg noen skiver eller revet cheddarost på toppen av hver potet og strø over stekt bacon.
Stek de videre i ovnen noen minutter til osten er smeltet.
Serveres varm og server med dippen.