Potato Skins TGIF

Potato Skins

Oppskriften på Poteto Skins akkurat slik de lager de på Fridays.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Potato Skins TGIF


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Renate Rust

Description

4 porsjoner


Ingredients

Scale

4 store poteter
ca 6 ss rømme
1 ss finhakket gressløk
50 g godt smør
125 g cheddar ost
5 skiver bacon, finhakket


Instructions

Forvarm ovnen 200 C
Bak potetene hele i ca 1 time, la potetene kjølne så de er lettere å håndtere.
Lag dippen mens potetene bakere i ovnen, bland rømmen og finhakket gressløk, sett den kjølig til den serveres.
Stek grovhakket bacon, sett til sides.
Del potetene i to på langs og skrap ut innholdet med en skje, la det stå igjen 0,5 cm på innsiden av potetene.
Pensl på innsiden og yttersiden med smeltet smør. Plasser de på et bakepapir og stek de videre i ovnen 6-8 minutter til de begynner å få en gylden farge.
Legg noen skiver eller revet cheddarost på toppen av hver potet og strø over stekt bacon.
Stek de videre i ovnen noen minutter til osten er smeltet.
Serveres varm og server med dippen.

Potato Skins

Potato Skins

 

fortsatt sulten? her er mer...
Cookie brownie

Nærbilde av en saftig cookie brownie med mørk sjokolade og et hint av Maldon saltflak.

Cookie Brownie med Maldon Saltflak – Den Perfekte Kombinasjonen!

Er du på jakt etter en oppskrift som kombinerer den rike smaken av mørk sjokolade med et hint av salt? Da er disse cookie brownies med Maldon saltflak akkurat det du trenger!

Disse browniesene er perfekt balansert – myke og seige på innsiden, med en deilig sprø kant. Det er noe magisk med den enkle kombinasjonen av mørk sjokolade og et lett dryss med Maldon saltflak. Saltet fremhever den intense sjokoladesmaken og gir et ekstra lag med kompleksitet som gjør disse browniesene helt uimotståelige. (mer…)

Kjøttsuppe med røkt svinekam

Kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker som gulrot, potet, sellerirot, og purre.

Klassisk kjøttsuppe med røkt svinekam og rotgrønnsaker

Denne klassiske kjøttsuppen er full av smak fra sesongens beste rotgrønnsaker. Røkt svinekam gir suppen en deilig dybde, mens grønnsakene tilfører friskhet og tekstur. Perfekt for kalde høstdager når du trenger noe som både varmer og metter. Server gjerne med flatbrød eller godt brød for en ekstra god opplevelse. (mer…)

Matpakkebrød i langpanne

Matpakkebrød i langpanne

Enkelt å lage, perfekte til matpakken  

Dette matpakkebrødet er superenkelt å lage, perfekt til travle dager. Du trenger verken å kjevle eller forme brødet – bare klem deigen flat i en langpanne og del opp i ruter. Dette gir myke og luftige brød som er perfekte til matpakken. (mer…)