Taco fredag
Jeg elsker taco og når jeg virkelig slår til å lager luksus utgaven av taco, ja da er det meste hjemmelaget. Det eneste jeg ikke får til å lage selv er tacoskjell, så de kjøpes på Kiwi. En god salsa er enkelt å lage og jeg synest den blir ekstra god ved å bake tomat, chili og hvitløk i ovnen først. En annen viktig ting er å bruke tomat av god kvalitet, de har ekstra mye smak.
PrintHjemmelaget salsa
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star
No reviews
- Author: Renate Rust
Ingredients
Scale
- 400 g cherrytomater
- 3–4 fedd hvitløk
- 1 rød chili
- 1 ss olivenolje
- 1 ss jalapeno, syltet
- 1/2 lime, saften
- 2–3 vårløk, fine skiver
- 2 never koriander
- salt
Instructions
- Sett stekeovnen på 250C grader.
- Ha tomat, chili, hvitløk og olivenolje i en ildfast form.
- Stek i 20 minutter og avkjøl.
- Fjern skallet på chili og hvitløk, ha i en foodprossesor sammen med resten av ingrediensene, kjør til ønsket konsistens.
- Smak til med salt.
- Server med litt ekstra finhakket koriander